15% rabatt hos FAB by TB under bursdagsuken i 2023

Vi feirer 1 års dag i FAB by TB! Hurra!

Og for et år det har vært! Vi har fått utallige 6’ere på terningen av Motepolitiet/ Jan Thomas, og sett kjendiser som Wenche Myhre, Elisabeth Bettan Andresen, Lilli Bendriss og Marit Strømøy ikle seg våre kjoler og kaftaner. Til og med Samantha Fox prydet aviser i over 100 land da hun valgte å ta på seg en FAB by TB kjole på selve bryllupsdagen sin!

I FAB by TB mener vi kvinner bør tillate seg å skinne litt oftere, og at det å være glamorøs og glitrende ikke skal være forbeholdt spesielle anledninger. Kvinner skal kunne føle seg vakre hver dag. 

Joda, selvsagt kommer skjønnhet innenfra – men mange ønsker å dekorere denne indre kraften med elementer fra egen garderobe, eller med gull og diamanter. 

God selvfølelse kan kanskje ikke kjøpes – men vi kan jo pynte på den følelsen vi til enhver tid har, ikke sant? Også sier Tone alltid at det er viktig å smile til seg selv, i tillegg til de rundt seg. Det hjelper mot mye!

Det er viktig å smile til seg selv, i tillegg til de rundt seg

Gründerne bak FAB by TB


Tone Blakstad er designer, grunder, butikksjef og personal shopper i FAB. Tone har jobbet med fashion i over 30 år og har erfaring fra flere store produksjoner innenfor skjønnhet og mote. Hun er utdannet makeup artist, men har alltid vært minst like interresert i design. Hun elsker vakre stoffer og detaljer, og hadde lenge drømt om å tilby sin egen stil til det norske markedet. Det hun ikke fant ble hun nødt til å designe selv, og sånn ble FAB by TB startet.

 

fab by tb tone blakstad og finn andrew bowers

 

Finn Andrew Bowers er partneren til Tone i FAB by TB. Gründeren fra Bath og Sandefjord har gått fra å ikke kunne noe om bransjen, til å være ekspert på design og mote sammen med Tone. De er også et par på privaten, så sånn sett er eventyret om FAB by TB vel så mye en kjærlighetshistorie som en historie om passion for mote & design.

Kaftaner og eget FAB design

 

 

Det første plagget med eget design og FAB signatur var kaftanen Miss Green Marble. Etter mye leting etter de riktige stoffene, kvaliteten, syerskene og materialene, kom kaftanene i salg som et prøveprosjekt i 2022. Da de ble revet bort fra hyllene tidlig på sommeren av kunder fra Norge og utlandet, skjønte vi at vi hadde funnet et konsept som dekker et behov hos norske kvinner. 

 


Deretter har vi fortsatt å produsere i små eksklusive kolleksjoner av kjoler, korte og lange kaftaner, topper og caper i fløyel og silke.

 

Manish Vaid er vår partner på design, en celebrity fashion designer i Los Angeles. Hans design er faste innslag på Oscar prisutdelingen til The Acadamy Awards, og årets Miss Universe deltakere gikk finale i Vaid sine design.  

 

Hva er egentlig hemmeligheten bak FAB by TB sin suksess?

Våre kaftaner er helt klart et plagg som får kvinner til å føle seg vakre og spesielle. Uansett høyde, vekt og størrelse ser man ekstra fin ut i en FAB kaftan. Det er god grunn til at artister har opptrådt på utallige scener med våre kreasjoner; FAB gir en ekstra touch av glam, stjernestøv og rød løper! Hvis du vil teste det ut, kom innom og prøv en kaftan selv, du vil garantert bli overrasket!    

 

Sommerkolleksjonen 2023

Noen av de nye silkekjolene og kaftanene for sommersesongen 2023 har allerede kommet, og vil lanseres nye fortløpende fremover. Vi har jobbet lenge med farger, utsmykning, tekstiler, mønster og design, og kan love deg at vi skal levere like godt i 2023 som 2022. 

Takk til kunder, følgere og ansatte

Tusen takk til både fans på sosiale medier og kunder på nett og i butikken vår i Sandefjord. Og ikke minst takk til fantastiske Ruth og Renate i butikken, som er noen av de viktigste støttebrikkene vi kunne drømme om å ha. Vi er ingenting uten dere alle <3

 

Logg inn med Vipps for enklere registrering

Få rask tilgang til nyheter, kampanjer og spesielle rabattkoder. FÅ full oversikt over ordre og kontaktdetaljer.

Innlogging

Registrer

En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.